"Чорних лісорубів" ловить поліція

Укрінформ
До боротьби із незаконними рубками лісу разом із працівниками держлісгоспів також долучились працівники поліції та громадських організацій, котрі проводять спільні рейди в лісах.

Про це під час колегії заявила т.в.о. голови Держлісагентства України Христина Юшкевич, повідомляє прес-служба установи.

«Лісівники спільно з представниками поліції, природоохоронних органів, громадських організацій проводить рейди у лісах щодо виявлення «чорних лісорубів» у місцях здійснення незаконних рубок. Проводяться рейди на автошляхах для перевірки правомірності перевезення деревини», - сказала Юшкевич.

Втім, службовець переконана, що таких патрулювань для боротьби з незаконними рубками лісу буде недостатньо.

«Для того, щоб попереджати такі негативні явища необхідна координація зусиль на всіх рівнях. Ми звернулися до голів облдержадміністрацій, щоб на місцевому рівні за участю працівників територіальних органів поліції, СБУ, ДФС, Держекоінспекції та керівників обласних управлінь лісового та мисливського господарства напрацювати спільні заходи для боротьби з незаконними рубками», - наголосила очільник Держлісагентства.

Як повідомляв Укрінформ, Ужгородський міськрайонний суд через порушення митних правил оштрафував ДП «Бережанське лісове господарство» і конфіскував два вагони з деревиною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-