Стало відомо, куди перейшов екс-голова Держгеокадастру

Стало відомо, куди перейшов екс-голова Держгеокадастру

Укрінформ
Кабінет Міністрів призначив колишнього голову Держгеокадастру Максима Мартинюка першим заступником міністра аграрної політики та продовольства.

Таке рішення було прийняте на засіданні уряду в п'ятницю, 22 липня, повідомляється на сайті міністерства.

Передбачається, що на посаді першого заступника міністра Мартинюк координуватиме реалізацію стратегії реформування галузі «3+5». Зокрема, у зоні його відповідальності опиниться реалізація державних програм в АПК, стимулювання розвитку тваринництва та органічного землеробства. Крім того, Мартинюк опікуватиметься оптимізацією діяльності державних підприємств, які перебувають у сфері управління Мінагрополітики, та координуватиме продовження земельної реформи відповідно до розробленої міністерством стратегії.

Тим часом на сайті Держгеокадастру з'явилося повідомлення про те, що Кабінет Міністрів підпорядкував Державну службу України з питань геодезії, картографії та кадастру від Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Міністерству аграрної політики та продовольства.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Максим Мартинюк заявив, що завершує свою роботу на цій посаді.

При цьому він не повідомив ані про причини такого рішення, ані про подальші плани.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-