Нафта дорожчає на даних про скорочення запасів у США

Нафта дорожчає на даних про скорочення запасів у США

Укрінформ
Світові ціни на нафту в середу зростають, оскільки інвестори відігрують дані від Американського інституту нафти (API) про скорочення запасів у США.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість вересневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures зросла на 0,3% - до $46,82 за барель. Ціна ф'ючерса на нафту WTI на серпень на торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) зросла на 0,25% - до $44,76 за барель.

Згідно з даними API, опублікованими у вівторок, запаси нафти в США за тиждень, що закінчився 15 липня, скоротилися на 2,3 мільйона барелів. Аналітики очікували скорочення запасів на 2,1 мільйона барелів. Що стосується дистилятів, API відзвітувала про несподіване зниження їх запасів на 484 тисячі барелів, тоді як очікувалося їх збільшення на 805 тисяч барелів.

Крім того, інвестори стежитимуть за даними статистики щодо комерційних запасів нафти в США (виключаючи стратегічний резерв) від міненерго країни. Згідно з прогнозами аналітиків, за тиждень, що закінчився 15 липня, показник знизився на 2,1 мільйона барелів, або на 0,4%, до 519,7 мільйона барелів.

Станом на 09:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 46,78 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 46,67 долара за барель, що на 1 цент вище за рівень на закритті торгів ($46,66).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-