Майно липецької фабрики Roshen залишили під арештом

Майно липецької фабрики Roshen залишили під арештом

Укрінформ
Мосміськсуд залишив під забезпечувальним арештом до 13 вересня майно липецької кондитерської фабрики Roshen, відхиливши апеляцію представників підприємства.

Про це повідомляє ТАСС.

"У задоволенні апеляційної скарги відмовити. Рішення залишити без змін, продовжити термін накладення арешту до 13 вересня 2016 року", - оголосив рішення суддя.

В ході засідання у справі про неправомірне відшкодування з бюджету РФ податку на додану вартість представник фабрики адвокат Максим Крупський просив скасувати постанову Басманного суду від 9 червня у зв'язку з відсутністю необхідних умов для арешту майна.

Адвокат зазначив, що перелік майна, на який накладено забезпечувальний арешт, має коригуватися. Крім того, Крупський нагадав суду, що фабрика сплатила всі податки. "Зараз цей збиток в 181,5 млн руб., який існував на момент накладення арешту, фабрика Roshen відшкодувала. Всього 285,5 млн... виплатили суму відшкодування плюс податок, який мала доплатити фабрика", - сказав він.

Однак суд не визнав доводи адвоката переконливими.

Як відомо, арешт накладено на 14 об'єктів нерухомості, в тому числі на склад готової продукції, чотири цеху, будівля допоміжного корпусу і сім земельних ділянок загальною площею понад 700 тис. кв метрів. При цьому заарештоване майно може експлуатуватися фабрикою, однак з ним не можна проводити операції.

Кримінальну справу, яку розслідує Слідчий комітет РФ, було порушено за ч. 4 ст. 159 КК РФ ("Шахрайство").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-