До Азербайджану постачатимуть українські АН-178

До Азербайджану постачатимуть українські АН-178

Укрінформ
Серед найбільш перспективних проектів між Україною та Азербайджаном є постачання до Азербайджану українських літаків АН-178.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим у Баку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Одним із найбільш перспективних проектів є постачання до Азербайджану українських транспортних літаків АН-178 і в майбутньому спільне виробництво цих літаків, у тому числі на території Азербайджану", - сказав він.

Так, на переконання Порошенка, успішна реалізація цього проекту дозволить українським виробникам створити умови для активного розвитку нових ринків.

Глава Української держави також наголосив, що в умовах зростання економіки України та динамічного розвитку Азербайджану з'явився величезний потенціал для співпраці.

"Ми сьогодні досягли домовленості про необхідність модернізації стратегічного партнерства між Азербайджаном та Україною. Ми окреслили конкретні завдання його партнерської реалізації. Ми детально обговорили нашу взаємодію в економічній сфері. Сьогодні, коли економіка України почала зростати, коли динамічно розвивається Азербайджан, ми маємо величезний потенціал, який має бути задіяний у нашому взаємовигідному співробітництві", - підкреслив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-