Насіров став президентом Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій

Насіров став президентом Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій

Укрінформ
На 20-му засіданні Генеральної асамблеї Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій (ІОТА), яка відбулаcя у Бухаресті, голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова обрано президентом ассамблеї. 

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Наступного року 21-ше засідання Генеральної асамблеї ІОТА відбудеться в Україні. Для нас це велика та знакова подія, адже Україна вперше очолюватиме ІОТА. Ми вдячні за отриману можливість, визнання нашого досвіду та фаховості, але ми цілком усвідомлюємо, що це і велика відповідальність», - наголосив Насіров. 

Він підкреслив, що Україна зробила вибір на користь Європейської спільноти, європейських цінностей та свобод, саме тому визнання та довіра європейських колег є надзвичайно важливими для української держави.

«Ми розуміємо всю важливість розширення міжнародних контактів у податковій сфері для вдосконалення діяльності вітчизняної фіскальної служби. Україна готова поглиблювати співпрацю у цій сфері та на прикладі інших країн вдосконалювати власну податкову систему.

Членство в ІОТА надає нам можливість долучатись до процесів обміну інформацією, підвищувати професійний рівень працівників податкової служби шляхом участі у заходах організації та обмінюватися досвідом з іншими країнами. Водночас нам є, що показати європейським колегам. Наші електронні сервіси та системи відповідають міжнародним стандартам і високо оцінюються іноземними експертами», - зазначив голова ДФС України.

Говорячи про пріоритетні завдання роботи організації на наступний рік, Насіров акцентував увагу на трьох аспектах: удосконалення контролю за дотриманням податкового законодавства та збиранням податків, розвиток сервісів для платників податків та зниження адміністративного навантаження при зменшенні витрат на податкове адміністрування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-