Мінфін чекає від Ради пакету законів задля траншу ЄС

Мінфін чекає від Ради пакету законів задля траншу ЄС

Укрінформ
Верховна Рада України має ухвалити ряд законопроектів для отримання наступного траншу макрофінансової допомоги ЄС, зокрема вони стосуються Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а також служби в органах місцевого самоврядування.

Про це сказав заступник міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрій Буца під час другого засідання Комітету асоціації між Україною та Європейським Союзом, йдеться в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Для отримання наступного траншу макрофінансової допомоги Європейського Союзу Верховна Рада України повинна розглянути і прийняти якомога швидше ряд законопроектів, зокрема про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг та про службу в органах місцевого самоврядування", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника міністра фінансів, українська сторона дуже зацікавлена в продовженні співпраці з Європейським Союзом у сфері оподаткування та управління державними фінансами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-