Бізнес-омбудсмену на Закарпатті розповіли про владу і дороги

Бізнес-омбудсмену на Закарпатті розповіли про владу і дороги

Фото
Укрінформ
6 липня із робочим візитом на Закарпатті перебував бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета – посадовець, який захищає законні інтереси підприємців перед органами влади.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

«На Закарпатті Альгірдас Шемета зустрівся з керівництвом краю та департаменту економічного розвитку та торгівлі обласної адміністрації, щоб обговорити проблемні питання підприємництва в області та інвестиційного клімату», - йдеться в повідомленні.

«Існує заборона на приватизацію виноградних господарств Закарпаття, ці землі пустують. Не можемо домогтися належного фінансування ремонту доріг. Закарпаття чомусь не потрапило до «дорожнього експерименту», який передбачає спрямовувати на ремонт шляхів 50% коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць. Область тривалий час лобіює і питання створення в краї спеціальної економічної зони, яка б сприяла покращенню інвестиційного клімату», - зазначив під час зустрічі з бізнес-омбудсменом заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Петік.

За словами Шемети, очолюване ним відомство зацікавлене у створенні належних умов для ведення бізнесу, зокрема, вдосконаленні роботи контролюючих органів.

Він також зазначив: "Серед майже тисячі скарг від підприємців, які ми отримали протягом року діяльності, 15 - від закарпатських бізнесменів. Здебільшого - на роботу органів ДФС та митниці, повернення ПДВ».

Цього ж дня Шемета зустрівся і з представниками ділових кіл Закарпаття, розповівши про можливості вирішення спірних питань між ними та органами державної влади, вислухав пропозиції підприємців краю стосовно вдосконалення відносин влади та бізнесу та покращення становища підприємництва в країні, повідомляють прес-службі Закарпатської ОДА.

Фото: Закарпатська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-