ПриватБанк запустив спільний проект з Viber

ПриватБанк запустив спільний проект з Viber

Укрінформ
ПриватБанк і Viber в рамках договору про співробітництво в Україні оголошують запуск прийому платежів за послуги сервісу Viber Out* – дзвінків на мобільні та стаціонарні номери з допомогою одного з найпопулярніших в країні месенджерів.

Як повідомили в банку, для поповнення рахунку Viber Out достатньо двох кліків в Приват24. Крім того, перекази здійснюються через картку або готівкою в терміналах самообслуговування Приватбанку.

«Локалізація платних сервісів популярного месенджера дозволить українським користувачам Viber бути на зв'язку в будь-якій ситуації - як вдома, так і за кордоном, – сказав заступник голови правління Приватбанку Олександр Вітязь. – Сьогодні можна прямо поповнювати акаунт Viber Out в Приват24, і найближчим часом будуть доступні додаткові можливості в цьому напрямку».

«Ми раді надати українським користувачам Viber додаткові послуги і сподіваємося, що за рахунок таких партнерств з провідними гравцями ринку наша аудиторія в Україні, – а зараз вона становить понад 14 мільйонів людей – продовжить зростати», – коментує голова Viber в Росії і СНД Євген Рощупкін.

* Viber Out – сервіс, що дозволяє користувачам Viber дзвонити на будь-які телефонні номери за низькими тарифами. З його допомогою можна дзвонити на міські і мобільні телефони, навіть якщо на них не встановлено додаток Viber. Viber Out доступний тільки на Viber для комп'ютера, Viber для Windows 8, пристроях iPhone, Android і Windows Phone 8. Дзвінки та повідомлення між користувачами Viber – абсолютно безкоштовні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-