Кутовий уточнив результати конкурсу на директора Укрспирту: Блескун

Кутовий уточнив результати конкурсу на директора Укрспирту: Блескун "знявся" сам

Укрінформ
Під час засідання конкурсного комітету з відбору переможця на посаду керівника ДП "Укрспирт", заступник директора підприємства Сергій Блескун, що брав участь у відборі, сам зняв свою кандидатуру.

Крім того, на момент конкурсу Блескун уже не міг бути в.о. керівника підприємства, а отже наразі продовжує обіймати посаду заступника директора ДП «Укрспирт», на яку був призначений в листопаді 2015 року.

Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий на своїй сторінці у Фейсбук.

"Коротке роз'яснення щодо вчорашнього номінаційного комітету конкурсу на директора ДП "Укрспирт". Згідно із постановою Кабінету міністрів № 777 на період проведення конкурсного відбору Міністерство призначає виконуючого обов’язки керівника підприємства на строк, який не може перевищувати трьох місяців. Ця вимога постанови була підставою для рекомендації змінити виконуючого обов’язки Сергія Блескуна. Він продовжує займати посаду заступника директора ДП «Укрспирт». Надіюся на його активну позицію на цій посаді та продовження реформи", - написав Кутовий. 

Нагадаємо, Блескун є прихильником позиції щодо терміновій приватизації "Укрспирту". 

На сьогодні "Укрспирт" входить до переліку об`єктів, які не підлягають приватизації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося 5 липня Номінаційний комітет з обрання директора ДП "Укрспирт" не зміг обрати нового керівника підприємства через низьку кваліфікацію фіналістів конкурсу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-