Нафта й далі дешевшає

Нафта й далі дешевшає

Укрінформ
Світові ціни на нафту знижуються на тлі відновлення побоювань трейдерів щодо перевищення пропозиції над попитом на ринку "чорного золота".

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

На Нью-Йоркській товарній біржі ф'ючерси на нафту марки WTI з поставками у серпні зменшилися в ціні на 1,53%, до $48,24 за барель. На ICE Futures Exchange нафта марки Brent подешевшала на 0,98%, до $49,61 за барель.

Вчора під час північноамериканської торгової сесії ціни на нафту коливалися у вузькому діапазоні, а трейдери продовжували стежити за перебоями у поставках у світі, відшукуючи ознаки відновлення балансу.

Сьогодні Американський інститут нафти опублікує оцінки запасів сирої нафти і нафтопродуктів у США минулого тижня, а в середу з'являться аналогічні дані від Міністерства енергетики США, за якими інвестори стежать дуже уважно.

У центрі уваги залишаються ознаки можливого відновлення бурової активності у США. За даними компанії Baker Hughes, що надає послуги для розробки нафтових родовищ, кількість бурових установок у США минулого тижня зросла на 11, до 341, причому це четверте збільшення за останні п'ять тижнів.

Поновлення зростання бурової активності у США означає, що обсяг видобутку нафти у країні може незабаром почати рости. Це посилює побоювання щодо надмірної пропозиції нафти.

Станом на 9:15 за київським часом ціну на нафту марки Brent встановлено на рівні 49,53 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася за ціною 50,05 долара за барель, що на 5 центів нижче від рівня закриття торгів ($50,10).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-