Міністерство економіки поки єдине в Україні, де є електронний документообіг

Міністерство економіки поки єдине в Україні, де є електронний документообіг

Укрінформ
Міністерство економіки поки що єдине в країні впровадило електронний документообіг. Проте незабаром ця система буде запущена на міжвідомчому рівні.

Про це заявив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов в інтерв'ю Еспресо.TV.

"Ми - єдине міністерство, де є електронний документообіг і люди можуть погоджувати документи на "айпаді" і не возити стоси паперів. Ми знайшли для них пристойний офіс, організували роботу, ми - державна структура, яка може повчити найкращі офіси по тому, як розробляти нормативку чи як працювати в команді тощо", - зазначив він.

При цьому, зазначив він, Мінекономіки готове передати свій досвід іншим міністерствам, і незабаром систему електронного документообігу буде запроваджено у спілкуванні між урядовими структурами та міністерствами.

"У нас є методи організації в тому числі й державної служби, які ми розповсюджуємо, які ми називаємо філософією ProZorro (система публічних електронних державних закупівель, запроваджена Мінекономіки - ред.). Ми зараз працюємо таким чином, наприклад, з Національним банком і фондом гарантування вкладів, ми працюємо з секретаріатом Кабміну і дуже скоро запустимо електронний документообіг між міністерствами і центральним апаратом. Уже досить давно всі документи для засідання Кабінету міністрів готуються тільки в електронному вигляді", - завив Нефьодов.

Водночас, він дорікнув на дефіцит ефективних управлінців у державній службі, які б сприяли виконанню поставлених завдань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-