Фонд гарантування виставив на торги головний офіс Брокбізнесбанку

Фонд гарантування виставив на торги головний офіс Брокбізнесбанку

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж приміщення головного офісу АТ «Брокбізнесбанк» у Києві за стартовою ціною у 122,19 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування. 

"Один з найбільших та найдорожчих із виставлених на даний час лотів - приміщення головного офісу АТ "Брокбізнесбанк" у Києві. Стартова ціна, з якої розпочнеться аукціон, - 122,19 млн грн", - йдеться в повідомленні.

У Фонді гарантування зазначають, що головний офіс «Брокбізнесбанку» - це окрема п'ятиповерхова будівля, загальною площею 4285,7 м кв. Будівля у гарному стані, підключена до міських мереж водо-, тепло- та електропостачання. Крім того, обладнана захищеним депозитарним сховищем, системами охоронної сигналізації та відеоспостереження. У внутрішньому дворі, на відособленій території, є закритий паркувальний майданчик на 50 машиномісць. Разом із будівлею продається комп'ютерна і офісна техніка, а також - банківське обладнання.

Торги відбудуться 14 липня на електронному майданчику ТОВ «СП Юстиція». Крайній термін для подачі заявок на участь в аукціоні - 8 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-