Ощадбанк встановив уже 20 тисяч торгових терміналів

Ощадбанк встановив уже 20 тисяч торгових терміналів

Укрінформ
Ощадбанк продовжує розвивати мережу торгових терміналів: на початку червня 2016 року їх кількість перевищила 20 тисяч одиниць. До кінця року заплановано розширення еквайрингової мережі банку ще на 20%, повідомили Укрінформу у прес-службі банку.

Як зазначається в повідомленні, за даними Національного банку України, Ощадбанк більше року посідає друге місце серед банків-екваєрів та з 01.01.2015 року демонструє кращий результат на ринку з приросту кількості торгових POS-терміналів. За цей період частка банку на ринку торгового еквайрингу зросла на 38% і становить 10,2%.

За інформацією прес-служби, банк постійно впроваджує ексклюзивні інноваційній проекти. Так, у травні 2016 року Ощадбанк спільно з компанією MasterCard та Національним комплексом «Експоцентр України» (ВДНГ) запустив перший у Києві автоматизований паркінг з паркоматами, що приймають до оплати банківські картки. Крім того, у червні виповнюється рік, як Ощадбанк у партнерстві з компанією MasterCard та Київським метрополітеном впровадив технологію оплати проїзду безконтактними банківськими картками MasterCard безпосередньо на турнікетах станцій столичної підземки.

"Ми не просто розвиваємо мережу торгових терміналів та виступаємо  ініціаторами інноваційних технік оплати. Ми прагнемо зробити розрахунки картками максимально зручними та звичними для людей", - зазначила заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів - начальник управління торгового еквайрингу Ощадбанку Наталія Войтович.

Ощадбанк надає послуги з торгового еквайрингу 10 тисячам підприємств торгівлі та сервісу, зокрема, таким міжнародним компаніям як «МакДональдз» в Україні, «Ашан», DHL Express Україна, TUI Ukraine, Turkish Airlines. У 2016 році Ощадбанк став екваєром «Нової пошти» і WOG CAFE в потягах Інтерсіті. Банк також забезпечує оснащення патрульної поліції терміналами для миттєвої сплати штрафів.

POS-термінали Ощадбанку приймають до оплати банківські картки трьох платіжних систем: міжнародні MasterCard і Visa та українські НСМЕП/ПРОСТІР. Кожен третій термінал Ощадбанку додатково обладнано зчитувачем для безконтактних оплат з NFC-технологіями (PayPass/Contactless від MasterCard та  payWave від Visa). Безперебійну роботу термінального обладнання та карткових розрахунків забезпечує процесинговий центр Ощадбанку, введений в експлуатацію в 2012 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-