Насіров не виключає звільнення Марушевської найближчим часом

Насіров не виключає звільнення Марушевської найближчим часом

Укрінформ
Глава Державної фіскальної служби Роман Насіров не виключає, що ініціюватиме звільнення керівника Одеської митниці Юлії Марушевської, якщо не побачить реальних результатів роботи Одеської митниці.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу 24.

"Одеська митниця за останні 9 місяців не виконує плани, які були поставлені Міністерством фінансів. І через це ми не можемо зібрати гроші на дорогу Одеса-Рені", - сказав Насіров.

Водночас він нагадав, що під час нещодавньої робочої поїздки разом з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом в Одесу Марушевській було дано два місяці (червень-липень) на завершення усіх проектів в Одеському морському порту.

На запитання, чи буде Насіров звільняти Марушевську, якщо Одеська митниця не покаже реальних результатів роботи, глава ДФС відповів - "звичайно, буду".

Як повідомляв Укрінформ, 8 червня заступник директора Департаменту внутрішнього аудиту ДФС Володимир Юрченко заявляв, що робоча група Державної фіскальної служби завершила тематичну перевірку Одеської митниці і має намір найближчим часом оприлюднити результати. Відповідно до результатів розглядатиметься питання про зняття догани з керівника митниці Юлії Марушевської.

"Усунення недоліків - необхідна умова для зняття догани добросовісному державному службовцю, передбачена чинним законодавством (закон "Про державну службу"). Результати перевірки на сьогодні узагальнюються", - зазначив Юрченко.

Водночас він заперечив поширену в ЗМІ інформацію про те, що робоча група оголосила чергову догану керівництву митниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-