Мінекономрозвитку оголоcило конкурс на керівника КБ «Південне»

Мінекономрозвитку оголоcило конкурс на керівника КБ «Південне»

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України розпочинає конкурсний відбір на посаду генерального директора ДП «Конструкторське бюро «Південне» ім.М.К.Янгеля» (м. Дніпро).

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

«Конкурсна комісія запрошує до участі в конкурсі керівників із досвідом управління у великих українських і міжнародних компаніях, у тому числі з досвідом в аерокосмічній галузі. Переможець конкурсу може претендувати на конкурентну заробітну плату на рівні приватного сектору. Новий керівник має розробити довгострокову програму розвитку підприємства, оптимізувати бізнес процеси, диверсифікувати ринки збуту, впровадити на підприємстві передові стандарти корпоративного управління та прозорості», - йдеться у повідомленні.

Оскільки ДП «Конструкторське бюро «Південне» відповідає критеріям особливо важливого підприємства, конкурсний відбір проходитиме відповідно до постанови КМУ №777. Відбір проходитиме у два етапи. На першому етапі оцінювати претендентів і обирати від 2 до 5 фіналістів буде комісія при Комітеті з призначень. На другому етапі Комітет з призначень обере з-поміж фіналістів найкваліфікованішого претендента й надасть КМУ рекомендації щодо його призначення.

Комітет з призначень складається з п'яти міністрів та п'яти незалежних експертів.

З умовами конкурсу, вимогами до кандидатів, описом посади та переліком документів можна ознайомитися на сайті. Увага: перелік документів скорочено і довідка про відсутність судимості тепер не вимагається. Строк подачі документів - до 18:00 7 липня 2016 року (включно).

Довідково. ДП «Конструкторське бюро «Південне» ім.М.К.Янгеля» підпорядковується Державному космічному агентству України та входить до ТОП-100 найбільших держпідприємств України. Конструкторське бюро займається розробкою ракетних комплексів та ракетно-космічних систем, виробництвом повітряних і космічних літальних апаратів, супутнього устаткування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-