У Кишиневі збереться молдавсько-українська Комісія по співробітництву

У Кишиневі збереться молдавсько-українська Комісія по співробітництву

Укрінформ
Стан торговельно-економічних відносин між Молдовою і Україною, а також перспективи їх подальшого поглиблення, обговорять на засіданні Міжурядової молдавсько-української Комісії, засідання якої відбудеться в липні в Кишиневі.

Домовленість про це була досягнута під час зустрічей в Києві віце-прем'єра Молдови, міністра економіки Октавіана Калмика з членами уряду України, передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Як поінформували в прес-службі Міністерства економіки Молдови, під час проведених у Києві зустрічей окрему увагу було приділено рішенню молдавського уряду про обмеження поставок до Молдови м'ясомолочної продукції з України.

Октавіан Калмик і перший віце-прем'єр України, міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів домовилися продовжити діалог з цього питання на рівні експертів з метою прийняття взаємоприйнятного рішення, а в разі необхідності – збільшення квот для української м'ясомолочної продукції, що поставляється до Молдови.

Глава Мінекономіки Молдови також обговорив зі своїми українськими колегами питання, пов'язані з реалізацією низки спільних інфраструктурних проектів, взаємодії у сфері енергетики та охорони навколишнього середовища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-