Суд поновив звільненого гендиректора КБ

Суд поновив звільненого гендиректора КБ "Південне"

Укрінформ
Рішенням суду Олександра Дегтярьова поновлено на посаді генерального директора-генерального конструктора КБ «Південне» (м. Дніпро).

Про це повідомляється на сторінці КБ «Південне» у Facebook.

«Рішенням Красногвардійського районного суду Дегтярьов Олександр Вікторович поновлений на посаді генерального конструктора - генерального директора ДП «КБ «Південне», - йдеться у повідомленні.

У коментарях зазначають, що хоча ще можлива апеляція, цю новину варто повідомити партнерам КБ у Сполучених Штатах, де напередодні голова ДКАУ представляв тимчасово виконуючого обов’язки гендиректора як повноцінного наступника.

Як раніше повідомлялося, наказом Державного космічного агентства головного директора-генерального конструктора академіка Олександра Дегтярьова було звільнено. Працівники КБ «Південне» з кадровою позицією ДКАУ не згодні і неодноразово виступали з мітингами та пікетами. Голова ДКАУ Любомир Сабадош, відвідавши КБ «Південне», запевнив, що нового керівника оберуть на конкурсі, це має бути молода фахова людина. Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 березня 2016 р. №255-р погоджено призначення Хуторного Віктора Васильовича виконуючим обов’язки генерального директора державного підприємства «Конструкторське бюро «Південне» імені М.К.Янгеля». Відповідно до наказу Державного космічного агентства України від 11 квітня 2016 року №8-кп 12 квітня  Хуторний став до виконання обов’язків.

Державне конструкторське бюро «Південне» є головною проектно-конструкторською організацією України, де працює 5300 співробітників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-