Уряд розробляє стратегію щодо поставок вугілля з окупованих територій

Уряд розробляє стратегію щодо поставок вугілля з окупованих територій

Укрінформ
Міністерство енергетики та вугільної промисловості України та Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб розробляють стратегію дій щодо тимчасово неконтрольованих Україною територій, зокрема щодо поставок з цих територій вугілля.

Про це під час години запитаннь до уряду заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо сформувати спільну стратегію дій щодо окупованих територій, зокрема на Донбасі. Зараз Мінпаливенерго спільно з Міністерством по тимчасово окупованих територіях та переміщеним особам цією проблематикою займаються. Ми знайдемо правильний вихід з цієї ситуації для того, щоб у нас там не було ніяких протиріч", - сказав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш вперше офіційно підтвердив, що вугілля з окупованих районів Донбасу поставляється на територію, підконтрольну владі України. За його словами, цим займаються підприємства, які перереєструвалися на підконтрольних уряду землях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-