Наглядову раду Нафтогазу очолила заступниця міністра економіки

Наглядову раду Нафтогазу очолила заступниця міністра економіки

Укрінформ
На першому засіданні нової наглядової ради НАК "Нафтогаз", яке відбулося 11 травня, головою наглядової ради компанії було обрано представника держави Юлію Ковалів.

Про це у четвер повідомляє прес-служба Нафтогазу.

"Вчора відбулося перше засідання нової наглядової ради Нафтогазу. У засіданні 11 травня взяли участь незалежні директори Пол Ворвік, Чарльз Проктор та Маркус Річардс, а також представники держави Юлія Ковалів та Володимир Демчишин", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, головою наглядової ради було обрано представника держави - заступницю міністра економіки Юлію Ковалів. Заступником голови наглядової ради став незалежний директор Пол Ворвік. До складу кожного з трьох комітетів увійшли всі члени наглядової ради, причому згідно з вимогами статуту Нафтогазу, саме незалежні директори очолили ці комітети. Зокрема, головою комітету з питань аудиту було обрано Чарльза Проктора. Комітет з питань етики очолив доктор Маркус Річардс, а комітет з призначень та винагород - Пол Ворвік.

Засідання наглядової ради та комітетів, а також робочі зустрічі наглядової ради заплановані на 12-13 травня 2016 року, додали у прес-службі Нафтогазу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-