В Укргазвидобуванні дали свою версію обшуків

В Укргазвидобуванні дали свою версію обшуків

Укрінформ
Голова правління ПАТ "Укргазвидобування" Олег Прохоренко вважає сьогоднішні обшуки в головному офісі тиском через активну боротьбу з корупцією всередині компанії.

Про це він сказав на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я можу сказати, що протягом останніх трьох місяців на нас відбувалися постійні атаки, різні перевірки, запити постійно - СБУ, ГПУ, ДФІ. Сьогоднійші обшуки, я поки не маю фактів, щоб сказати, але я розглядаю як частину тиску, бо, на жаль, комусь невигідна та работа, яку ми робимо", - сказав Прохоренко.

За його словами, корупційна складова в компанії оцінюється у 2 млрд грн на рік. "Це кошти, які хтось не отримав. За ці кошти хтось бореться зараз," - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України у середу проводить обшук у ПАТ «Укргазвидобування» із вилученням документації компанії за 2014-2016 роки та особових справ співробітників.

У лютому цього року обшуки на чотирьох філіях ПАТ “Укргазвидобування” проводили співробітники Генеральної прокуратури України.

“Укргазвидобування”, 100% акцій якого належить НАК “Нафтогаз України”, є найбільшою газодобувною компанією країни, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу. Також експлуатує Шебелинський ГПЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-