Демчишин увійшов до наглядової ради Нафтогазу

Демчишин увійшов до наглядової ради Нафтогазу

Укрінформ
П'ятим членом наглядової ради НАК «Нафтогаз України» визначено екс-міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина.

Про це Укрінформу повідомили в Нафтогазі.

Призначення було подано за погодженням із Президентом України. 

«Комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств при Мінекономрозвитку погодив призначення екс-міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина п'ятим членом наглядової ради НАК «Нафтогаз України». Кандидатуру Демчишина було подано за погодженням із Президентом України», - повідомляють в компанії.

Таким чином, до складу наглядової ради НАК “Нафтогаз України” увійшли три незалежні члени - Маркус Річардс, Пол Уорвік та Чарльз Проктор, а також два представники держави - Юлія Ковалів та Володимир Демчишин.

Нагадаємо, незалежна наглядова рада в НАК «Нафтогаз України» створюється вперше в історії компанії та є складовою реформи системи корпоративного управління. Реформа відповідає рекомендаціям ОЕСР з управління державними компаніями та має на меті зменшити ризики політичного втручання в роботу «Нафтогазу», а також створити сучасні механізми професійного управління компанією в інтересах громадян України. 

Очікується, що перша зустріч членів наглядової ради відбудеться 10-11 травня. Під час неї незалежним голосуванням оберуть голову наглядової ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-