Міноборони зекономило 400 мільйонів завдяки ProZorro

Міноборони зекономило 400 мільйонів завдяки ProZorro

Укрінформ
Міністерство оборони з початку 2016 року заощадило 400 мільйонів гривень завдяки електронним закупівлям.

Про це сказав голова Підкомітету реформ системи логістичного забезпечення та державних закупівель, заступник міністра оборони генерал-лейтенант Ігор Павловський на брифінгу в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Як ви знаєте, Міністерство оборони одним із перших серед центральних органів виконавчої влади долучилося до роботи електронних закупівель. За допомогою електронних майданчиків та електронних торгів ми маємо непоганий результат і економію бюджетних коштів у 2015 році, яка склала близько 188 млн грн, і відповідно за перший квартал 2016 року економія склала біля 400 млн", - сказав Павловський.

Він також нагадав, що у вівторок був ухвалений за основу законопроект, який допоможе Міністерству оборони ефективно і в більш короткі терміни робити закупівлі.

"Спільно з Проектним офісом реформ України підготовлений проект закону про особливості здійснення закупівель, товарів і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони. Вчора законопроект був проголосований в першому читанні, на сьогодні опрацьовується і у відповідності до регламенту Верховної Ради буде проголосований", - зазначив Павловський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-