Гонтарева у Вашингтоні зустрінеться з Лагард

Гонтарева у Вашингтоні зустрінеться з Лагард

Укрінформ
Голова Національного банку України Валерія Гонтарева очолила делегацію, яка представлятиме Україну на щорічних «Весняних зустрічах Міжнародного валютного фонду та Світового банку».

Про це повідомляє прес-служба НБУ у Фейсбуці.

"У програмі Голови Національного банку - зустрічі з заступником міністра фінансів США з міжнародних питань Натаном Шиїтсом, головою банку Англії Марком Карні, головою Ріксбанку (Швеція) Стефаном Інгвесом, головою Центрального банку Австрії Евальдом Новотни, головою Центрального банку Грузії Кобою Гвенетадзе, головою комісії з питань фінансових ринків та капіталу Латвії Петерісом Путнінсом, представниками Європейского центру з економічних та фінансових питань та представниками Citi Bank", - йдеться в повідомленні.

У регуляторі зазначають, що українська делегація також матиме зустріч з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард та виконавчим директором МВФ від нашої групи країн Мено Снелом.

Як відомо, щороку тисячі урядовців, голів центральних банків, журналістів, представників громадських організацій, учасників академічних кіл та приватного сектору з усього світу збираються у Вашингтоні для так званих Spring Meeting, які організовують Міжнародний валютний фонд та Світовий банк. Цього року весняні зустрічі проходять у Вашингтоні 12-17 квітня. В програмі заходу семінари, конференції та брифінги, на яких будуть обговорюватися проблеми глобальної економіки, міжнародного розвитку та фінансових ринків.

Фото: ZN.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-