Заборона транзиту через РФ: Мінекономрозвитку збирає доказову базу

Заборона транзиту через РФ: Мінекономрозвитку збирає доказову базу

Укрінформ
Мінекономрозвитку звертається до експортерів, які здійснюють транзит товарів через територію Росії, надавати матеріали про відмову у здійсненні транзиту.

Про це йдеться в роз'ясненні Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, представленому на сайті Міністерства.

"Інформуємо, що останнім часом до Мінекономрозвитку надходять численні звернення від експортерів щодо затримання вантажів, які слідують з України транзитом через територію Російської Федерації до третіх країн, а саме Азербайджану та Грузії.

Враховуючи зазначене, Мінекономрозвитку рекомендує експортерам, які зіткнулися з такою ситуацією, направляти на гарячу лінію Міністерства exportcouncil@me.gov.ua матеріали від офіційних органів РФ щодо відмови у здійсненні транзиту територією РФ з визначенням дій, які були вже здійснені для вирішення ситуації, що склалася з затримкою транзитного вантажу", йдеться у публікації.

Водночас Мінекономрозвитку звертається з проханням до експортерів, які здійснюють транзит товарів через територію Російської Федерації до третіх країн, взяти до уваги інформацію щодо наявності таких перешкод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-