У Брюсселі обговорили залучення євроінвестицій в Україну

У Брюсселі обговорили залучення євроінвестицій в Україну

Укрінформ
Делегація українських політиків і підприємців обговорила у Брюсселі з керівництвом Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) питання щодо залучення інвестицій в економіку держави.

Зустріч ініціював депутат Європарламенту від Польщі Міхал Боні, який активно підтримує Україну, повідомила власному кореспондентові Укрінформу в РП помічник євродепутата Катерина Березовська.

“Основними темами під час переговорів були питання залучення європейських інвестицій в Україну шляхом співпраці з державним банком "Ощадбанк", а також прiоритети фiнансування для України”, - зазначила Березовська.

У зустрічі взяли участь голова Комітету Верховної Ради України з питань господарства, інфраструктури і міського розвитку Альона Бабак, заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич, представники Форуму східного партнерства, керівники українських підприємств, що працюють у сфері впровадження інноваційних технологій в економіку. Серед них такі компанії, як GreenCubator, Югенергопроммаш, IVT Investment та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-