Ощадбанк планує цьогоріч надати 100 тисяч «теплих» кредитів

Ощадбанк планує цьогоріч надати 100 тисяч «теплих» кредитів

Укрінформ
Ощадбанк відновив кредитування громадян у рамках програми з тепломодернізації житла «Ощадний дім».  Банк планує надати 100 тисяч «теплих» кредитів на суму до 2 млрд грн.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Ощадбанку.

«2015 рік став вдалим стартом урядової програми з тепломодернізації житла українців. Ощадбанк видав понад 1 млрд грн «теплих» кредитів. Це свідчить про те, що програма діє. Усе більше людей сповідують європейську філософію енергоощадності. Для дедалі більшої кількості громадян вона стає способом життя. У 2016 році ми плануємо вийти на новий рубіж – 100 тисяч кредитів на загальну суму до 2 млрд грн», - зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний. 

Як повідомили в банку, у 2016 році «теплі» кредити стануть ще доступнішими за рахунок фінансової підтримки міських, районних та обласних рад. Наразі діє понад 50 регіональних та муніципальних програм з повного або часткового відшкодування ставки або суми тіла кредиту для населення і ОСББ.

Нагадаємо, у 2015 році понад 64 тисячі українських родин та 107 ОСББ модернізували свої помешкання за програмою «Ощадний дім». Загальна сума наданих «теплих» кредитів перевищила 1 млрд грн. Найбільше їх було видано в Сумській, Львівській, Київській, Житомирській та Харківській областях. Кожен п’ятий «теплий» кредит оформлено одержувачами субсидій.

У рамках загальнонаціональної програми «Ощадний дім» Ощадбанк надає кредити на здійснення енергоефективних заходів як в окремій квартирі чи приватному будинку, так і в багатоквартирних будівлях ОСББ або ЖБК. При цьому люди отримують суттєву державну підтримку - від 20 до 70% компенсації суми кредиту, залученого на придбання негазових котлів та енергоефективного обладнання та/або матеріалів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-