Укргазвидобування створило «конфліктну комісію»

Укргазвидобування створило «конфліктну комісію»

Укрінформ
Задля запобігання порушень у роботі з контрагентами ПАТ «Укргазвидобування» створило постійно діючу Конфліктну комісію.

Про це повідомляє сайт компанії.

«ПАТ «Укргазвидобування» створює постійно діючу Конфліктну комісію задля запобігання порушень у роботі з контрагентами. Члени комісії збиратимуть звернення зовнішніх партнерів товариства, або сигнали від власних працівників, колегіально розбиратимуть справи та пропонуватимуть сценарії розв'язання конфліктних ситуацій», - йдеться у повідомленні.

До складу комісії входитимуть управлінці товариства, не пов`язані прямо з процесами закупівель або продажів, зовнішні незалежні експерти, представники партнерів. Двічі на місяць, за потреби й частіше, вони збиратимуться для розгляду отриманих скарг.

Звернення до комісії прийматимуться від будь-якої зацікавленої сторони чи особи - партнера товариства чи його філій, співробітника як товариства, так і філій, - при цьому  конфіденційність авторам гарантується. Анонімні листи комісія не розглядатиме.

До повноважень комісії входить надання рекомендацій вищому керівництву товариства щодо розв`язання тієї чи іншої конфліктної ситуації, рекомендації тендерному комітету щодо дискваліфікації учасників, тощо.

Щомісячно комісія надаватиме публічний звіт про перебіг та результати своєї роботи.

Фінансовий директор ПАТ «Укргазвидобування» Юрій Рубіш зазначив, що «УГВ» має діючих контрактів загалом більш ніж 1 млрд грн., з тисячами компаній-партнерів. Тому дуже важливо зробити співпрацю більш прозорою, а значить більш ефективною. Створення конфліктної комісії - звичайна практика крупних компаній розвинутих країн, в яких взаємовигода та чесність співпраці компанії та її контрагентів є запорукою ефективної роботи будь якого бізнесу..

На сайті «УГВ» вже функціонує відповідна форма зв'язку з комісією, в будівлях та офісіх «УГВ» з'являться скриньки для письмових звернень. Тендерні документи та типові угоди будуть доповнені відповідними посиланнями на комісію.

Фото: Укргазвидобування

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-