Укрзалізниця поновлює пряме сполучення між Харковом і Маріуполем

Укрзалізниця поновлює пряме сполучення між Харковом і Маріуполем

Укрінформ
ПАТ «Укрзалізниця» запроваджує курсування безпересадкових вагонів сполученням Харків - Дніпропетровськ - Маріуполь.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Укрзалізниця».

«Для більш зручних подорожей ПАТ «Укрзалізниця» запроваджує курсування безпересадкових вагонів сполученням Харків - Дніпропетровськ - Маріуполь. Вони курсуватимуть щоденно з 27 березня 2016 року в складі поїздів № 795/796 Харків - Дніпропетровськ і №83/84 Київ - Маріуполь», - йдеться у повідомленні.

У перший рейс група безпересадкових вагонів Харків - Маріуполь вирушить із Харкова 27 березня о 18:05 і прибуде до Дніпропетровська о 22:08, а до Маріуполя наступного дня - о 10:59. Зворотно з Маріуполя відправлятиметься з 28 березня о 18:27, прибуватиме до Дніпропетровська о 03:58, до Харкова о 10:47.

На шляху прямування поїзд робитиме зупинки в Лозовій, Павлограді, Синельниковому, Запоріжжі, Волновасі й інших населених пунктах. Більше інформації про розклад руху цих вагонів тут.

У складі поїзда передбачено два купейних і три плацкартних вагони.

Проїзні документи можна придбати за допомогою офіційного онлайн-сервісу ПАТ «Укрзалізниця» booking.uz.gov.ua або в залізничних касах.

Нагадуємо, пряме залізничне сполучення між Харковом та Маріуполем було припинено в липні 2014 року через проведення антитерористичної операції в східних регіонах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-