АМКУ переніс розгляд скарги на скандальний

АМКУ переніс розгляд скарги на скандальний "мобільний" конкурс

Укрінформ
Антимонопольний комітет України переніс на 18 березня розгляд скарги за результатами конкурсу Українського центру радіочастот із закупки послуги зі збереження мобільних номерів при переході на іншого оператора.

Про це у ході засідання колегії АМКУ заявив заступник голови установи Андрій Вовк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ухвалено рішення перенести розгляд справи на 18 березня», - сказав службовець.

Зокрема, як стало відомо, причиною для перенесення розгляду справи стала необхідність проведення експертизи щодо усунення одного з учасників конкурсу - компанії "Ес Ай Центр" - від участі у конкурсі.

Також колегія АМКУ відхилила скаргу польської компанії Т4В у цій справі, мотивуючи це тим, що фірма-скаржник порушила строки подачі скарги на результати конкурсу.

Нагадаємо, що 25 січня цього року Український центр радіочастот провів конкурс із закупки послуги МNP - послуги збереження номера при переході на іншого мобільного оператора. Конкурс виграла компанія "Діалінк", яка є партнером литовської мобільної компанії "Медіафон", що має досвід із запровадження таких послуг в 11 країнах світу. Реалізувати проект вона готова за 71,77 млн грн. При цьому скаргу на результати цього конкурсу до Антимонопольного комітету України подали компанії "Ес Ай Центр", яка просила за свої послуги 29 млн грн, та Т4В (79 млн грн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-