Пивоварський розповів, яких законів бракує для реформ

Пивоварський розповів, яких законів бракує для реформ

Укрінформ
Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський назвав низку законів, які необхідно ухвалити у першу чергу для продовження реформ.

Про це він сказав журналістам під час зустрічі з донорами Європейського банку реконструкції та розвитку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Реформи ми почали ще минулого року, але для того, щоб їх реалізувати, потрібно, щоб Верховна Рада прийняла закони. Це закон про залізничний транспорт, закон про створення незалежного органу, що займатиметься тарифоутворенням, закон про внутрішній водний транспорт. Для цього не потрібні гроші, але потрібні закони», - сказав Пивоварський.

Водночас він наголосив, що Україні необхідно виділяти кошти на ремонт доріг. Тих коштів, які виділяються, вистачає лише на те, щоб реагувати на миттєві проблеми.

«Для того, щоб системно вирішити проблему, необхідно ухвалити закон про цільовий дорожній фонд. Другий момент по Автодору - це закон про децентралізацію дорожнього господарства. Треба чітко вирішити, за що відповідає держава, за що - місцева влада», - зазначив Пивоварський.

Він підкреслив, що без прийняття цих законів міністерство не зможе наприкінці року відзвітувати про успішну діяльність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-