Прокуратура з'ясовує, що і куди

Прокуратура з'ясовує, що і куди "витікло" з Одеського нафтопереробного

Укрінформ
Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розкрадання нафтопродуктів посадовцями державного підприємства «Укртранснафтопродукт».

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Одеської облпрокуратури.

"Зазначені нафтопродукти вилучено у рамках іншого кримінального провадження за підозрою групи осіб у фіктивному підприємстві, підробленні документів та ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. Слідчі Одеського облуправління Національної поліції України проводять, відповідно до ухвали суду, розслідування на території заводу. Крім того, тривають слідчі дії у головному офісі державного підприємства, а також у банківських установах Києва та Одеси", - зазначили в прокуратурі.

Досудове розслідування за ознаками ч. 5 ст. 191 КК України здійснює Слідче управління ГУ НП в Одеській області, йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що Приморський райсуд Одеси суд ухвалив рішення про передачу рухомого майна Одеського нафтопереробного заводу, а також об'єктів, що належать ТОВ "Енергія і газ Україна", на зберігання і оперативне управління державі в особі ДП "Укртранснафтопродукт" 5 лютого 2016 року. Своє рішення суд мотивував тим, що Одеський НПЗ не може забезпечити належні умови зберігання майна, на яке накладено арешт, а також з метою забезпечення відповідного технологічного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-