Ціни на нафту падають через дані про рекордні запаси США

Ціни на нафту падають через дані про рекордні запаси США

Укрінформ
Нафтові ф'ючерси 11 лютого, демонструють негативну динаміку на тлі публікації даних від Міністерства енергетики США щодо тижневих комерційних запасів нафти.

Запаси "чорного золота" на найбільшому в США терміналі в Кушинзі сягнули історичного максимуму.

З даних торгів, на 08.38 за московським часом вартість квітневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш сорту Brent опустилась на 0,62% - до позначки в $30,66 за бочку, пише ПРАЙМ.

Березневі ф'ючерси WTI знижувалися на 1,58%, до $27,02 за барель. Раніше паливо марки WTI опускалося в ході торгів нижче за позначку в $27 за барель, вперше з вересня 2003 року - до $26,73.

Вчора управління енергетичної інформації Міненерго США опублікувало дані, згідно яких комерційні запаси нафти в країні (виключаючи стратегічний резерв) за минулий тиждень, що завершився 5 лютого, знизилися на 0,8 млн барелів, або на 0,1% - до 502 млн барелів. Аналітики прогнозували зростання цього показника на 3,55 млн барелів.

Учасники нафтових торгів негативно відреагували на інформацію щодо запасів на терміналі в Кушинзі (США). Згідно зі звітом, показник виріс на 0,5 млн барелів - до 64,7 млн барелів. Це є рекордно високим рівнем в історії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-