Реконструкція Одеського порту обійдеться у півмільярда гривень

Реконструкція Одеського порту обійдеться у півмільярда гривень

Укрінформ
Адміністрація державного підприємства "Асоціація морських портів України" планує виділити у 2016 році 555 мільйонів гривень на розвиток Одеського порту.

Про це повідомили "Укрінформу" в прес-службі АМПУ, посилаючись на слова керівника Одеського філіалу ДП "Асоціація морських портів України" Михайла Соколова.

"У рамках реконструкції Одеського порту реалізується низка масштабних проектів. Зокрема, триває реконструкція причалу №7 з будівництвом перевантажувального комплексу в тилу причалу, ведеться будівництво зернового перевантажувального комплексу на базі причалу №35 (1-Z), на території Карантинного молу порту завершується зведення контейнерного терміналу", - йдеться у повідомленні.

Крім того, цього року адміністрація порту має намір розпочати реконструкцію естакади, зони митного оформлення вантажів, концертно-виставкового залу, а також морського вокзалу, уточнили в АМПУ.

Нагадаємо: торік на території морської гаванібуло введено в експлуатацію зернові термінали, а також низку сучасних систем аспірації, що дозволило максимально знизити пилоутворення від перевалки вантажів.

Фото: thesis.od.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-