Кличко розповів, у що готові вкладатися китайські інвестори

Кличко розповів, у що готові вкладатися китайські інвестори

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко і керівник міжнародного департаменту китайської компанії Haisum Engineering Джуїн Гонг обговорили участь компанії у розвитку та будівництві інфраструктурних об'єктів столиці.

Про це повідомляє прес-служба міського голови

"Я радий, що у інвесторів є зацікавленість проектами в Україні та, зокрема, у Києві. Наше завдання - створити найкращі умови для інвесторів, щоб вони могли вкладати гроші та розвивати бізнес в українській столиці. Київ має колосальний потенціал з точки зору ресурсів. Ми маємо багато привабливих інвестиційних проектів та велику кількість кваліфікованих спеціалістів у різних галузях. Незважаючи на складні економічні умови, Києву вдалося залучити 1,7 мільярда гривень, і ми продовжуємо працювати з інвесторами», - наголосив Кличко.

Мер Києва зазначив, що столиця, зокрема, шукає інвесторів для будівництва та розвитку інфраструктури міста - добудови Подільсько-Воскресенського мосту, будівництва метро на Троєщину та великої кільцевої автомагістралі, а також будівництва соціальних об'єктів - дитячих садків, шкіл, лікарень, спортивних споруд.

Керівник міжнародного департаменту китайської компанії Haisum Engineering Джуін Гонг, у свою чергу, зазначив, що його компанія зацікавлена співпрацювати з українською столицею та брати участь у будівництві соціальних об'єктів міста.

Сторони домовилися провести наступну зустріч у квітні, щоб обговорити деталі участі китайської компанії у будівельних проектах Києва. За цей час китайські партнери ознайомляться з проектами, які підготували профільні департаменти столичної адміністрації та Київське інвестиційне агентство.

Haisum Engineering - державна китайська компанія, представлена у країнах Південної та Південно-Східної Азії, Європи, Середнього Сходу та Латинської Америки. Компанія реалізовує велику кількість об'єктів у сфері реабілітації та модернізації ЖКГ та інфраструктури і має можливість залучати кошти Інвестиційного банку Китаю.

Фото: kiev.klichko.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-