Субсидії сьогодні отримує кожен третій - Яценюк

Субсидії сьогодні отримує кожен третій - Яценюк

Укрінформ
В Україні вже 5,4 мільйона родин отримують субсидії.

Про це у програмі «10 хвилин із Прем`єр-міністром» сказав глава уряду Арсеній Яценюк, повідомляє Укрінформ.

«Мало хто вірив у те, що держава буде реально допомагати кожному, хто потребує цієї допомоги. Але правда наступна: 5,4 мільйона українських сімей не просто звернулися за субсидіями, а отримують ці субсидії. І кожен з вас це знає», - сказав Яценюк.

За його словами, ще півроку тому у багатьох наших співвітчизників були сумніви та страхи з приводу того, що субсидію неможливо оформити або що цей механізм не буде працювати. «Практично кожен третій громадянин країни отримує пряму фінансову допомогу від держави», - додав Прем`єр.

Він зазначив, що деякі сім'ї сплачують в поточному році навіть менше, ніж торік.

Яценюк також нагадав, що за рішенням уряду домогосподарства, які використовують природний газ для опалення оселі, можуть протягом шести місяців використати 1200 кубічних метрів газу (за пільговою вартістю. - Ред.), за зручним для них  графіком. «Наприклад, грудень був теплий. Це означає, що споживання газу було менше. І якщо ви зекономили газ в грудні, то той обсяг зекономленого газу ви можете легко використати в січні. Або навіть у тому випадку, якщо ви в січні використаєте більше, ніж зекономили в грудні, то ви можете частину газу з наступних місяців також використати в найбільш холодний місяць», - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-