Коломойський та «Південмаш» підписали меморандум про співпрацю

Укрінформ
Дніпропетровська облдержадміністрація взялася за відновлення слави «Південмашу» як потужного ракето-космічного підприємства, флагмана українського та світового ракетобудування. Губернатор Дніпропетровщини Ігор Коломойський та в. о. генерального директора «Південмашу» Сергій Войт підписали меморандум про співпрацю.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Через ситуацію, що склалася з Росією, деякі проекти та контракти були на межі зриву, проте тепер ситуація стабілізована. «Південмаш» збереже старі контракти та найближчим часом розпочне переговори щодо нових проектів», - йдеться у повідомленні.

Згідно з меморандумом, ОДА бере на себе вирішення всіх політичних питань, що стосуються «Південмашу», та сприятиме створенню заводом неполітизованої промислової території. Також облдержадміністрація забезпечить сприяння безумовного виконання підприємством міждержавних угод та довгострокових контрактів з іноземними та українськими замовниками.

У свою чергу «Південмаш» зобов'язався розвивати ракето-космічний потенціал Дніпропетровщини та України, брати участь у програмах розвитку регіону та забезпечувати робочими місцями спеціалістів та випускників спеціалізованих вишів.

Меморандум діятиме протягом всього 2014 року з автоматичним подовженням ще на 3 роки.

Державне підприємство «Виробниче об'єднання «Південний машинобудівний завод» імені О. М. Макарова» («Південмаш») - українське підприємство з виробництва ракетно-космічної техніки та іншої наукоємної продукції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-