У київському аеропорту "Жуляни" почав працювати новий вантажний комплекс

Укрінформ
В аеропорту Київ ("Жуляни") почав роботу новий вантажний комплекс

В аеропорту Київ ("Жуляни") почав роботу новий вантажний комплекс. Він розташований біля терміналу B і оснащений усім необхідним обладнанням для цілодобового оброблення вантажів і кореспонденції для приймання і відправлення як за кордон, так і в межах країни.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

"Оператором комплексу загальною площею 600 кв. метрів є компанія "Українсько-ізраїльський центр". 300 кв. метрів займають склади-доки для тимчасового зберігання вантажів, які не потребують особливого режиму зберігання, ще 300 кв. метрів призначені для оброблення вантажів у режимі "митний склад", - говориться у повідомленні.

2013 року компанія-оператор планує також почати роботу з оформленням та обробленням небезпечних і швидкопсувних вантажів.

Компанія "Українсько-Ізраїльський центр" входить до групи компаній РДС ТРАНС КАРГО, основним видом діяльності якої є надання логістичних і митно-брокерських послуг на ринку України.

Комунальне підприємство "Міжнародний аеропорт "Київ" входить у п'ятірку найбільших аеропортів України з пасажиропотоку. 2012 року він планує обслужити 850 тис. пасажирів. Аеропорт розташований лише за 7 км від центру української столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-