Для запуску термінала F у

Для запуску термінала F у "Борисполі" треба 100 мільйонів - гендиректор

Укрінформ
Для запуску роботи термінала F в аеропорту "Бориспіль" треба приблизно 4 місяці і 100 млн грн.

Про це на брифінгу в Укрінформі сказав генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін.

"Є два термінали - це термінал В і термінал F, один з них виведений з експлуатації - це термінал F і для відновлення його діяльності потрібні інвестиції", - сказав Рябікін.

Він відзначив, що термінал використовується на заходах, які дозволяють окупити його утримання, там проводяться рекламні акції, презентації і конференції. 

"У разі потреби включити його до виробничого процесу, у нас є програма, яка дасть змогу від моменту ухвалення рішення і до моменту запуску, протягом приблизно 120 днів, здійснити відкриття цього термінала, і витратити на це доведеться 100 млн грн. Задоволення досить дороге, оскільки було демонтовано багато обладання при переїзді звідти", - сказав Рябікін.

Читайте також: Ryanair призупинив продаж квитків в Україну

Він також відзначив, що термінал В сьогодні існує як резервний термінал, який знаходиться в робочому стані і який періодично використовується для обслуговування сезонних програм, наприклад, коли прилітає велика кількість паломників-хасидів.

"У разі якщо почнуться великі обсяги перельотів лоукост-перевізників, то ми зможемо його оперативно відкрити для обслуговування", - додав Рябікін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-