У Лондоні розпочалася інвестиційна конференція “Dragon Capital”

У Лондоні розпочалася інвестиційна конференція “Dragon Capital”

Укрінформ
У Лондоні відкрилася інвестиційна конференція “Dragon Capital”, у якій бере участь урядова українська делегація.

Конференція розпочалася з зустрічі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та генерального директора “Dragon Capital” Томаша Філа, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Україна міняється, реформи йдуть, нам можна довіряти, ми стаємо цивілізованою європейською державою, в яку можна інвестувати”, - сказав у коментарі Укрінформу директор офісу залучення та підтримки інвестицій України Данило Білак.

У конференції з українського боку беруть участь міністр фінансів України Олександр Данилюк, міністр КМУ Олександр Саєнко, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова, заступники міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов та Наталія Микольська, радники Прем’єр-міністра Мирослав Кошелюк та Сергій Попик, заступник глави НБУ Дмитро Сологуб, голова НАБУ Артем Ситник та інші.

Читайте також: Гройсман нагадав, що з 1 жовтня скасують податок для працюючих пенсіонерів

Під час конференції відбудуться панельні дискусії на теми макроекономічних перспектив та реформ. Під час візиту до Великої Британії Прем’єр-міністр України зустрівся з впливовими представникам британського бізнесу, зокрема з Лакшмі Мітталом. Після конференції "Dragon Capital" Гройсман зустрінеться з лідерами української громади у Великій Британії.

Як повідомляв Укрінформ, 5-7 липня урядова делегація на чолі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом перебуває з офіційним візитом у Лондоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-