Президент ЄБРР обіцяє і надалі підтримувати Україну

Президент ЄБРР обіцяє і надалі підтримувати Україну

Укрінформ
Президент Європейського банку реконструкції та розвитку Сума Чакрабарті запевнив, що ЄБРР і надалі підтримуватиме Україну на шляху реформ.

Про це він заявив під час конференції з питань реформ в Україні, яка відбувається у ході візиту урядової делегації до Великої Британії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я сьогодні готовий від імені Європейського банку ще раз заявити: ми будемо повністю підтримувати Україну, робитимемо все, щоб допомогти Україні йти до кращого майбутнього”, - сказав Чакрабарті.

Читайте також: Гройсман у Лондоні запевняє, що Україна має великий потенціал попри непрості часи

Він також зауважив, що кілька років тому, ще до Революції Гідності, ЄБРР повністю припинив інвестиції в державний сектор України, але сьогодні, за його словами, Банк є найбільшим інвестором в нашій країні, зважаючи на проведення нинішніх реформ.

“Зараз бачимо, що ми йдемо до макроекономічної стабільності, економічного зростання - це повернулося як в банківському, так і енергетичному секторі, швидко йдуть реформи, абсолютно інша ситуація в держзакупівлях. Також державне управління чи корпоративне управління в “Нафтогазі” - це теж чудова реформа, яка може стати прикладом для інших секторів”, - підкреслив президент ЄБРР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-