Фонд гарантування розпочав ліквідацію Діамантбанку

Фонд гарантування розпочав ліквідацію Діамантбанку

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочав процедуру ліквідації ПАТ «Діамантбанк» та делегував повноваження ліквідатора Олександру Тімоніну.

Про це повідомляє у понеділок, 26 червня, прес-служба ФГВФО.

«Відповідно до рішення правління Національного банку України від 22 червня 2017 року № 394-рш «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «Діамантбанк» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від 23 червня 2017 року №2663 «Про початок процедури ліквідації ПАТ «Діамантбанк» та делегування повноважень ліквідатора банку», - йдеться в повідомленні.

Згідно з зазначеним рішенням, розпочато процедуру ліквідації банку з 24 червня 2017 року до 23 червня 2019 року включно, призначено уповноважену особу Фонду гарантування та делеговано всі повноваження ліквідатора Олександру Тімоніну строком на два роки з 24 червня 2017 року до 23 червня 2019 року включно.

Як відомо, НБУ за пропозицією Фонду гарантування вкладів прийняв рішення від 22 червня 2017 року про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Діамантбанк".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-