Климпуш-Цинцадзе сказала, як пришвидшити безвіз для товарів

Климпуш-Цинцадзе сказала, як пришвидшити безвіз для товарів

Укрінформ
Перед Україною зараз стоїть величезна амбітна мета – виконати угоду про асоціацію з ЄС, яка дасть можливість зробити так званий безвізовий режим для наших товарів, послуг і капіталів.

Про це заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час відкриття на Миколаївщині сучасного перевантажувального терміналу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Перед нами зараз стоїть величезна амбітна мета – виконати угоду про асоціацію з ЄС, яка дасть можливість зробити так званий безвіз для наших товарів, послуг і капіталів. Щоб цього добитися, нам потрібні серйозні можливості наших підприємств, які б забезпечували конкурентоздатність українських виробників», - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Вона висловила подяку владі Миколаївщини, яка допомагає розвитку бізнесу.

«Це свідчить про те, що ми змінюємося, стаємо зрозумілішими як країна з нормальними бізнесовими процесами. Багато ще треба зробити, але вже те, що відкриваються такі нові підприємства як сучасний перевантажувальний комплекс ТОВ «Баловнянська виробнича база» це дуже важливо», - зазначила віце-прем'єр-міністр.

Як  повідомляв Укрінформ, 22 червня Іванна Климпуш-Цинцадзе відкрила перевантажувальний комплекс ТОВ «Баловнянська виробнича база» (БВБ) потужністю 100 тисяч тонн у Новоодеському районі Миколаївщини. Термінал побудований за один рік, інвестори вклали в нього 488 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-