Агро-2017: новий український комбайн не привезли

Агро-2017: новий український комбайн не привезли

Фото
Укрінформ
У Києві 7 червня стартувала 29-а міжнародна агропромислова виставка "Агро-2017"

Виставка об'єднала під своїм дахом 1500 учасників із 15 країн світу. Цей масштабний – вже 29-й міжнародний захід проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.  

Цьогорічну виставку "Агро-2017" її організатори розширили низкою нових експозицій: таких як «ECO HOUSE» – екологічне будівництво житла та його благоустрій, «Сучасний Фермер», DroneDay Agro – майстер-клас від компанії DJI. У рамках виставки збереглися й традиційні розділи: "Рослинництво і агрохімія", Agro Build - Expo, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Organic, Animal'EX,  Еквісвіт, FishExpo та ЕкспоАгроТех - 2017. 

На території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) провідні вітчизняні та іноземні виробники сільгосптехніки презентують свою продукцію впродовж 4 днів: це переважно трактори, комбайни, сівалки, плуги та багато іншого.

Під час "Агро-2017" українські сільгоспвиробники матимуть можливість ознайомитися з продукцією відомої компанії John Deere. Новинки американці не привезли, але представили надійні й вже випробувані моделі тракторів, комбайнів та іншої техніки. Можна ознайомитися на 29-й виставці й з трактором FASTRAC 8330 від компанії JCB – в Україну він постачається вперше. 

Що ж до вітчизняних виробників, то на "Агро-2017" вони презентують доволі різноманітну сільгосптехніку. Щоправда, на довгоочікуваний зернозбиральний комбайн Skif-280 Superior від Херсонмашу сподівання не справдилися. Цього року на "Агро-2017" новий український комбайн не привезли. Як пояснили на стенді Херсонського машинобудівного заводу, машину не встигли підготувати. Презентувати Skif-280 обіцяють найближчим часом.

Проте інші українські виробники сільгосптехніки привезли деякі новинки. Зокрема Дніпропетровський "Завод сільгоспмашин" презентував новий самопересувний очисник вороху – зерномет.

А від Бердянського заводу сільгосптехніки "Альфа" на "Агро-2017" з-поміж усього іншого презентовано новий ріпаковий стіл "Скіф", розроблений на основі італійської гідросистеми.

Компанія AgroLand привезла на цьогорічну виставку нові борони, плуги та сівалки.

Міжнародна агропромислова виставка "Агро-2017" щорічно експонується на загальній території 25 тис. квадратних метрів, приваблюючи до своїх стендів більш як 50 тис. відвідувачів. Вона є найбільшою галузевою виставкою України та Східної Європи. 

Метою даного агропромислового заходу є не лише вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентація новинок в усіх сферах АПК України. "Агро-2017" стала надійною платформою для діалогу між приватним бізнесом і державою, вітчизняними асоціаціями та іноземними представниками.

Анастасія Кравченко, Київ

Перше фото: Владислав Мусієнко 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-