Сумські машинобудівники виготовлять обладнання для нафтогазового промислу Узбекистану

Сумські машинобудівники виготовлять обладнання для нафтогазового промислу Узбекистану

Укрінформ
ПАТ „Сумське НВО” отримало замовлення на постачання обладнання в рамках розвитку нафтогазоконденсатного промислу „Південний Кемачі” в Узбекистані. Нині готується необхідна технічна документація.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник прес-центру акціонерного товариства Діана Кіріченко.

„Договором передбачається виробництво двох підігрівачів паливного газу і такої ж кількості підігрівачів буферного газу. Відвантаження готової продукції проходитиме почергово. Зокрема, підігрівачі буферного газу замовник очікує у вересні поточного року. Слідом за ними, у жовтні, до Узбекистану повинна буде вирушити й решта техніки”, - зазначила Кіріченко.

За її інформацією, дана угода є не першою у межах оновлення родовища „Південний Кемачі”. Сумські машинобудівники були активними учасниками будівництва дотискувальної компресорної станції на цьому промислі, для оснащення якої виготовили 4 турбокомпресорні агрегати в блоково-контейнерному виконанні: два – одиничною потужністю 8 МВт і ще два – по 18 МВт кожен.

З огляду на те, що блакитне паливо, котре видобувається на родовищі, містить агресивні домішки, сумське підприємство тоді запропонувало замовнику вдосконалений тип компресорів із корозійностійких матеріалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-