Благодійний лот: ProZorro пропонує сніданок з Нефьодовим

Благодійний лот: ProZorro пропонує сніданок з Нефьодовим

Укрінформ
Кожен бажаючий може придбати у системі електронних аукціонів приватний сніданок із заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України Максимом Нефьодовим, стартова ціна лоту 100 гривень.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

«Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов долучився до акції #МісяцьДоброти від проекту ProZorro. Підготував спеціальний лот - приватний сніданок, який виставлено у системі електронних аукціонів», - йдеться в повідомленні.

На сніданок заступник міністра запрошує в улюблений заклад столиці, де обіцяє відверту розмову про життя, роботу та плани на майбутнє. Початкова вартість лоту 100 грн. Розмір мінімального кроку підвищення 1%.

З 1 травня до 1 червня до Дня захисту дітей Міністерство економічного розвитку і торгівлі України разом з проектом ProZorro проводить серію благодійних аукціонів під назвою “Місяць доброти”. Кошти, отримані з продажу благодійних лотів, підуть на апарати для штучної вентиляції легень SV300 в дитячі операційні Інституту нейрохірургії. На аукціонах через електронну систему можна буде придбати “зіркові лоти”: тренування з Василем Вірастюком, чаювання з блаженнішим Любомиром Гузаром, закулісся з Dakh Daughters, унікальну фотохроніку Євромайдану від першого віце-прем'єр-міністра Степана Кубіва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-