Країни ОЧЕС домовилися про спрощення торгівлі

Країни ОЧЕС домовилися про спрощення торгівлі

Укрінформ
Країни Організації Чорноморського Економічного Співробітництва (ОЧЕС) прийняли декларацію щодо спрощення процедур та покращення умов торгівлі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

«Спілкуємося з президентом Туреччини Ердоганом у рамках Самміту країн ОЧЕС. Звісно, говоримо про розширення взаємної торгівлі у Чорноморському регіоні. Також прийняли і відповідну декларацію країн ОЧЕС», - написав Кубів.

За його словами, документ офіційно підтвердив спільні зобов'язання країн Чорноморського регіону приділяти першочергову увагу спрощенню процедур та покращенню умов торгівлі.

Як повідомлялося, 22 травня 2017 року віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі  Степан Кубів здійснив візит до Туреччини з метою участі у Ювілейному саміті з нагоди 25-річчя Організації Чорноморського Економічного Співробітництва (ОЧЕС), що відбувся у м.Стамбул. Міністр зазначив, що під час головування в ОЧЕС, яке триватиме у другій половині 2017 р., Україна зосередить зусилля на реалізації статутних цілей організації - перетворення регіону на зону миру, стабільності та процвітання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-