Кабмін вирішив виплачувати пенсії за місцем фактичного проживання

Кабмін вирішив виплачувати пенсії за місцем фактичного проживання

Укрінформ
Виплата пенсій та грошової допомоги через поточні рахунки в банках здійснюватиметься за зазначеним у заяві місцем фактичного проживання одержувача в населеному пункті у межах України.

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів від 17 травня 2017 р. №334, що оприлюднена на Урядовому порталі

"Уточнено положення... в частині здійснення виплати пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання особи, зазначеним у заяві", - прокоментували документ у Секретаріаті Кабміну.

Як зазначили в Секретаріаті Кабміну, таким чином положення про виплати пенсій та грошової допомоги через поточні рахунки в банках приведено у відповідність до норм Закону України від 6 грудня 2016 р. № 1774-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України".

Нагадаємо, зазначений закон розширив повноваження Міністерства фінансів України щодо доступу до відомостей про фізичних осіб під час здійснення повноважень з контролю за дотриманням бюджетного законодавства в частині моніторингу достовірності інформації, поданої фізичними особами для нарахування та своєчасного і в повному обсязі отримання соціальних виплат, пільг, субсидій, пенсій тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-