Зміни до закону про питну воду  дозволять знизити тариф — Зубко

Зміни до закону про питну воду дозволять знизити тариф — Зубко

Укрінформ
Ухвалені Верховною Радою зміни до Закону «Про питну воду і питне водопостачання» дозволяють прибрати екологічні загрози, які стосуються питної води і водопостачання.

Так прокоментував ухвалення законопроекту ?4582 віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, повідомляє Урядовий портал.

"Ми надали повноваження місцевому самоврядуванню затверджувати правила прийому стічних вод, встановлювати облік стічних вод і відповідальність за забруднення навколишнього середовища. Це можливість забезпечити людей якісною водою", - зазначив він.

«В першу чергу ми говоримо про екологію. Встановлені законодавчими змінами правила дають можливість вкладати кошти у сферу водоочищення, підготовки питної води. Це також забезпечить можливість підвищити ефективність експлуатації відповідних споруд, зменшити тарифи, а також посилити відповідальність за експлуатацію і забруднення навколишнього середовища. Прийняття цього закону – питання здоров’я та майбутнього нашої нації», - наголосив Зубко.

Як повідомлялося, парламент сьогодні, 18 травня ухвалив Закон про внесення змін до Закону “Про питну воду та питне водопостачання" (щодо удосконалення деяких положень).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-