Бізнес-форум: у залученні інвестицій допоможе діаспора

Бізнес-форум: у залученні інвестицій допоможе діаспора

Укрінформ
Для пришвидшення темпів економічного зростання в Україні ключовим фактором лишаються прямі іноземні інвестиції, сучасні технології, інновації та залучення до роботи в Україні великих міжнародних компаній. Саме тут діаспора може надати ефективну допомогу. 

Про це під час бізнес-форуму української діаспори сказав президент ТПП Геннадій Чижиков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Одним із шляхів прискорення зростання нашої економіки - є залучення прямих іноземних інвестицій, залучення сучасних технологій, інновацій та залучення до роботи в Україні великих міжнародних компаній. Саме тут діаспора може надати ефективну допомогу", - сказав Чижиков.

Він зазначив, що найперспективнішими галузями для інвестування є переробка продуктів сільського господарства, інфраструктурні проекти, авіакосмічна промисловість, сільськогосподарське машинобудування, енергетика, туризм, фармацевтика, медичні послуги тощо. 

"Зараз український уряд завершив розробку та впроваджує стратегію розвитку експорту, що дуже важливо для бізнесу", - зауважив Чижиков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-